Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kamplust.se/transformation/sessionscripts.php on line 25
Transformation - om vår workshop

Transformation

- feministisk dragworkshop

Transformera hemsidan!

Välj en design:

Så här funkar det.

Transformations feministiska dragworkshop erbjuder dig nya spännande upplevelser där vi tillsammans utforskar olika kroppsuttryck och identiteter. Vi upptäcker nya sidor hos oss själva och provar på och testar gränser och utmanar tankesätt om kön och identitet.

Som deltagare i våra workshops är du välkommen som total nybörjare eller med tidigare erfarenheter. Tillsammans bygger vi ett "draglaboratorium" med ramar som har sin grund i fri teater, kroppsmedvetenhet, gruppdynamik, dragshow och queerkunskap. Draglaboratoriet erbjuder en proppfull garderob med alla möjliga och omöjliga kläder, attribut, skor, peruker och smink. Vi själva deltar i alla moment precis som övriga deltagare.

En workshop kan se ut på följande sätt:

Ingenting är fast och förutbestämt eller självklart i våra övningar utan det är gruppen själv som styr vilka moment som blir mest tongivande.

Ibland skapar vi en Transaktion som en fortsättning av workshopen. Transaktionen är givetvis helt frivillig, precis som allt annat, men brukar vara en uppskattad avrundning för de som vill och törs. En transaktion kan till exempel innebära att ge sig ut på en liten tur, kanske till en mataffär, ett kafé eller framföra en gatuteater, iklädd dagens karaktäristika.